Search This Blog

Sunday, April 18, 2010

Siri Tujuh Penyiasat Enid Blyton atau The Secret Seven











8 comments:

  1. Wah bestnye tgk buku2 lama ni, saye pun ada gak kumpul buku ni, tapi x banyak siri, rindunya time budak2 dlu, sampai sekarang saye ada simpan lagi buku ni, almost 37 years dah. cepat masa berlalu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. saya sedang menjejaki Siri Salma (cetakan 1975-76 dan 1984) dan Alfred Hitchcock dengan Tiga Penyiasat (cetakan 1975-76). Ada dalam koleksi saudara? terima kasih.

      Zakir
      zakirukm@hotmail.com

      Delete
    2. saya sdng mncari buku 7 penyiasat.sms me 0193782325

      Delete
  2. hai...sy dlu pun kmpul buku2 ni gk.. ada lg smpai skrg...nk ty, awak ada siri ni yg tjuk 7penyiasat berjaya lagi x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tujuh Penyiasat/Perisik Berjaya Lagi atau Secret Seven Win Through tu kisah diorang terpaksa cari tempat mesyuarat baru iaitu di gua kat tepi Ladang Rama. Antara 3 buku Tujuh Penyiasat yang saya tiada sebab hilang kot.

      Delete
    2. salam. saya sedang menjejaki Siri Salma (cetakan 1975-76 dan 1984) dan Alfred Hitchcock dengan Tiga Penyiasat (cetakan 1975-76). Ada dalam koleksi saudara? terima kasih.

      Zakir
      zakirukm@hotmail.com

      Delete
  3. masih ada lagi tak buku ni dikeluarkan? i'm dying searching for them. saya betul2 perlukan buku ni. memang takde eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lama lagi adalah tu ebooknyer. Zaman dah berubah skang ni..

      Delete