Search This Blog

Monday, September 8, 2014

SIRI ANAK-ANAK HADI

Tak berkesempatan lagi nak review siri ini. Huhu























10 comments:

  1. salam. boleh tak tolong hantarkan semua scan dan ebook url download terutama sekali buku siri lima penyiasat dan anjing, lima sekawan dan juga tiga penyiasat? umur saya dah 26 tahun sekarang, tapi semua buku2 ni sgt nostalgia. berair mata bila tengok sumanya. sebab masa pindah rumah wktu tamat form 5 dulu, semua buku2 dibuang oleh orang gaji saya. masa tu saya di plkn dan tak tahu pun pindah rumah. balik dr plkn saya tanya mana buku2 saya dan diberitahu sudahpun hilang. sedih sangat2 sebab saya simpan hampir semua siri.

    ReplyDelete
  2. maaf email saya angawat@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Hi there, do you sell these books?
    Or help to make copies?

    My friend and I grew up reading them, would love to share with our children.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, its not for sale. If you want to read/need a copy, just read it here or give me a title. I'll send a copy if I ve time.

      Delete
  4. Salam.. Boleh sendkan ebook 1)Peristiwa Tengah Malam, 2) Misteri Panggung Bangsawan Lama 3) Misteri Pintu Rahsia 4) Rahsia Bukit Lanun tak?

    Email saya : mohammadamziry@gmail.com

    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  5. Slm..boleh send dkt sya sama..eni blyton ebook siri penyiasat pun boleh ape2 tajuk pun boleh .siri lima sekawan ka etc..xkesah tajuk apepun.

    kuntakinte169@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Blh hantar email kepada saya softcopy buku enid blyton? apa-apa tajuk boleh. dolia_sim80@yahoo.com. terima kasih

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..blh hntrkn kpd sy siri hadi,siri salma dan lima sekawan ke email sy fara89_minhyung@yahoo.com
    xksh pn ape2 tajuk..sy membesar dgn buku2 ni sume..adik2 sy dh hilangkn sume buku2 ni..jd skrg ssh nk cari..trime ksh ats kesudian pihak encik..

    ReplyDelete