Search This Blog

Saturday, January 29, 2011

SIRI SALMA @ NANCY DREW LAGI












25 comments:

  1. Duneoworld, saudara ada Pesanan di Pondok Buruk?

    ReplyDelete
  2. duneoworld, sy mmg teringin nak bace balek buku2 ni...bole x awk email pd sy siri lima sekawan?tq...email sy: zakiahsarwan@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah sedikit masa lagi adalah softcopy atau ebook yang terjemahan tu. Nanti kita pakat-pakat buat folder kat 4shared atau scribd. Hehe

      Delete
  3. salam ,leh x nak minta softcopy penyiasatan siri salma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tajuk apa, kalu ada Insya Allah saya emailkan

      Delete
    2. Admin,saye cari Siri Salma nombor 13 Misteri Rumah Tumpangan,bole share tak?

      Delete
    3. Maaf, saya pun takde tajuk tu tapi softcopy asalnya in English Mystery At Lilac Inn tu adalah.

      Delete
  4. Admin,anda ade berapa buku siri salma semua?Cube tengok satu persatu ade tak gambar2 Salma atau mana2 watak di culik diikat dalam tajuk2 buku anda ade tu?Jike ade boleh tolong scan tak,hantar pada saya saya nak kumpulkan semua.Yang lilac inn tu sekali ye tengok ade tak salma diculik diikat dalam kapal selam,harap anda sudi share ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan, saya baru refer Mystery At Lilac Inn dan memang betul ada cerita kapal selam kat dalamnya. Saya tak pernah baca lagi cerita ni, bagi email address Tuan, nanti saya emailkan. Scanbook Siri Salma ada 12 n buku fizikal dah ada 14.

      Delete
    2. ok email saye waynezooney@yahoo.com dan fb saye Zuwairi Md Yusof.send semua softcopy ye saye nak tgk bace semua.tu scan tu termasuk semua gambar2 dlm buku2 salma admin ye?

      Delete
    3. Amboi amboi...takdelah saya nak bagi semua...ada 2 yang saya dah hantar, nanti saya hantar lagi

      Delete
  5. ok baki semua tajuk salma admin sendlah nanti ye.jike boleh sebelum habis 2013 boleh?send ye admin saye tunggu ni.saye pun dah buke opage khas utk salma.jomlah join ye.sini https://www.facebook.com/SiriSalmaMalaysia

    ReplyDelete
  6. salam...
    admin leh tak email saya softcopy/scan/ebook/pape yg bkenaan...
    sekurang kurangnya semua koleksi siri salma
    yg admin ada...
    please...
    email saya: im_blurboy@yahoo.com/kokoboyz22@gmail.com

    ReplyDelete
  7. salam..email kt sy jugak tjok pepe2 boleyla..da lbih 10 taun kot xbc..rindu lak zmn kck2 dlu..
    thx..

    ReplyDelete
  8. salam..email kt sy jugak tjok pepe2 boleyla..da lbih 10 taun kot xbc..rindu lak zmn kck2 dlu..
    thx..

    ReplyDelete
  9. Salam..
    Siri Cerita Salma menggamit kenangan zaman persekolahan..admin boleh tak email kat saya softcopy/scan/ebook/pape yg bkenaan...
    sekurang kurangnya semua koleksi siri salma
    yg admin ada...my email iri_zhe@yahoo.com..tqvm

    ReplyDelete
  10. as salam..kalau boleh..sy pun nk minta admin emailkan sy koleksi citer salma yg ada..if tak menyusahkan..dh lama sy cari..tqvm e_izma@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Salam. Admin kalau boleh saya pun nak yang tajuk rahsia di sebalik loteng. Ni emel saya effeyydiiizettt@yahoo.com F dia Y dua I tiga T tiga. Thankypi admin. Take care. Maaf menyusahkan.

    ReplyDelete
  12. Salam admin..saya peminat siri ini jugak..boleh x hantar semua siri yang admin dlm bentuk softcopy pada email : samsulisam@gmail.com.

    Thanks..

    ReplyDelete
  13. Selamat petang..saya peminat siri salma sejak bangku sekolah lagi. Boleh email kan soft copy semua siri salma yang ada....? Terima kasih. Ini email saya....hannanyutim85@gmail.com.m

    ReplyDelete
  14. Email kepada saya....hannanyutim85@gmail.com.... terima kasih banyak2...

    ReplyDelete
  15. Salam admin..saya juga peminat siri penyiasatan ini. Selama ni mencari-cari jugak koleksi buku-buku penyiasatan ni..boleh tolong hantar semua siri yang admin ada dalam bentuk softcopy pada email : hanidakahar@gmail.com

    Thanks..

    ReplyDelete
  16. Salam hai. Kalau awak ada masa boleh hantarkan saya copy siri salma. Tajuk maklumat dalam silangkata rahsia misteri rumah berlumut dan 99 anak tangga. Kalau takde apa2 tajuk pon takpa. Email: cikbay_la@yahoo.com

    ReplyDelete